18 مهر 1402
78

مدیر کل هواشناسی گلستان از ورود سامانه بارشی از روز چهارشنبه به استان خبر داد و گفت: طی مدت فعالیت این سامانه دمای هوا ۱۵ الی ۲۰ درجه کاهش خواهد یافت.

کاهش ۲۰ درجه دما در گلستان
به گزارش خبرگزاری گرگان ما

امان محمد کمالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در گرگان اظهار کرد: سامانه سرد بارشی از روز چهارشنبه به استان نفوذ خواهد کرد و سبب بارش باران در اغلب مناطق استان خواهد شد.

مدیرکل هواشناسی گلستان افزود: از پیامدهای این سامانه، بارش باران، رعد و برق، پدیده مه، کاهش محسوس دما بین ۱۵ الی ۲۰ درجه، ریزش برف در مناطق کوهستانی و وزش نسبتا شدید باد خواهد بود.

وی بیان کرد: با توجه نوع فعالیت این سامانه آبگرفتگی معابر به ویژه نواحی غربی و کوهپایه‌ای، احتمال برخورد صاعقه و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و اختلال در تردد جاده‌ای دور از انتظار نیست.

کمالی بیان کرد: طی این مدت شهروندان از اسکان در بستر و حاشیه رودخانه‌ها خودداری کرده و در ترددهای جاده‌ای احتیاط داشته باشند و مسئولان هم تمهیدات پیشگیرانه را انجام دهند.

طبق گفته مدیر کل هواشناسی گلستان فعالیت این سامانه تا شامگاه پنجشنبه در استان ادامه خواهد داشت.
پایان پیام/۸۳۰۲۶


https://gorganema.ir